Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συγχαίρουν την ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Υποδομών Κ-14.
Συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1980 για την προσπάθεια.
Ο Τελικός Κυπέλλου Υποδομών Κ-14 διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς ως PRE GAME του μεγάλου Τελικού Κυπέλλου. Oι δύο ομάδες, που είχαν τερματίσει πρώτες στην τελευταία αγωνιστική, προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε έναν αγώνα – πρότυπο για τις αναπτυξιακές ηλικίες και έδωσαν το μήνυμα ότι το μέλλον τους ανήκει αρκεί να το πιστέψουν και να εργαστούν αφού το ταλέντο το έχουν!
Συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα κ. Πρωτόγερο Κωνσταντίνο και στις βοηθούς κ. Γιοβανοπούλου Νικολέτα και κ. Μπαζίνα Στεφανία για την άριστη διαιτησία και την άψογη διαχείριση του αγώνα.